Dispositivos e acessórios
Rye sourdough loaf
Preparação 25min
Total 18h 20min
12 slices
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Sódio
393.2 mg
Proteína
6.1 g
Energia
873.9 kJ /
208.9 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
English muffins
3 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min