Dispositivos e acessórios
Rye sourdough loaf
Preparação 25min
Total 18h 20min
12 slices
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Sódio
393.2 mg
Proteína
6.1 g
Energia
873.9 kJ /
208.9 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Sourdough Baguettes
15h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Baguettes
15h
Apple Wheat Starter
72h 20min
Rye seed loaf
28h 10min
Spelt bread
26h
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min