Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen brownies
Preparação 15min
Total 1h 10min
9 portions
Ingredientes
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 9 portions
Sódio
1612.9 mg
Proteína
61.2 g
Energia
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Gordura
245.8 g
Fibra
39.7 g
Gordura saturada
98 g
Hidratos de carbono
425.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Blueberry blondies
55min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2h 10min
Coconut rice pudding with banana
50min
Spiced carrot porridge
25min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1h
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Banana oat clusters
55min
Apple cinnamon muffins
40min
Quick porridge
10min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min
Vegan fruity dream (TM6)
5min