Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- oil spray, to grease
- 60 g blanched almonds
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 125 g coconut milk
- 125 g dairy free butter
- 1 tsp natural vanilla extract
- 200 g soft brown sugar
- 60 g Dutch cocoa powder
- ½ tsp gluten free baking powder
- 100 g gluten free flour
- 150 g dark chocolate (70% cocoa), roughly chopped, plus extra to sprinkle
- icing sugar, to dust
- Nutrição
- por 9 portions
- Energia
- 17486.4 kJ / 4163.4 kcal
- Proteína
- 61.2 g
- Hidratos de carbono
- 425.5 g
- Gordura
- 245.8 g
- Gordura saturada
- 98 g
- Fibra
- 39.7 g
- Sódio
- 1612.9 mg
Receitas alternativas
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Dark chocolate pecan bites
1 Std. 5 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Banana oat clusters
55 Min
Raw snickers slice
55 Min
Raw lamington slice
1h
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min