Dispositivos e acessórios
Tropical upside down pineapple cake
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
salted butter plus extra to grease50 g
-
brown sugar80 g
-
fresh pineapple ripe, peeled, cored and thinly sliced1
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
caster sugar150 g
-
yoghurt100 g
-
coconut milk200 g
-
coconut essence¼ tsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
126.1 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1485.3 kJ /
355 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
49.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Coconut almond "snowballs"
35min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Black forest pudding
1h 15min
Grape bakewell tart
1h 20min
Marzipan
10min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Peach and plum upside-down cake
50min
Lemon delicious
1h 5min
Lamington swiss roll
25h 40min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Orange and almond cake
2h 20min