Versões compatíveis
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bundt
- 220 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g gluten free flour, plus extra for dusting
- 4 eggs
- 280 g caster sugar
- 1 tbsp grapeseed oil
- 200 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
Lemon glaze
- 150 g pure icing sugar
- 10 - 20 g lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1214.6 kJ / 289.2 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 13.7 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sódio
- 54.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 λεπτ.
Gluten free lamingtons
1h 30min
Banana, walnut and date loaf
55min
Chewy pistachio biscuits
45min
Coconut butter cake
1h
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Sago custard puddings
35 Min