Dispositivos e acessórios
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Preparação 10min
Total 1h 5min
16 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.3 mg
Proteína
2.2 g
Energia
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nice bundt
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Chewy pistachio biscuits
45min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Almond addiction
1h
Peanut Butter
5min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Moroccan bundt
1h 20min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Frozen pineapple cream
10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min