Dispositivos e acessórios
Strawberry champagne cake
Preparação 45min
Total 3h 10min
12 slices
Ingredientes
Strawberry and champagne jam
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
strawberries (over-ripe strawberries are preferred)270 g
-
white sugar100 g
-
champagne100 g
Roasted strawberries
-
strawberries hulled and cut into halves500 g
-
champagne75 g
-
caster sugar10 g
Sponge
-
butter to grease
-
eggs room temperature4
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 tsp
-
cornflour80 g
-
plain flour30 g
-
caster sugar130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
92 mg
Proteína
3.7 g
Energia
986.1 kJ /
234.8 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
32.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Home-style sponge cake
2h 30min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Dragon's Beard Candy
2h 5min
Crêpes
1h 15min
Lollipops
40min
Little lemon cheesecakes
6h 20min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Saint-Honore
2h 45min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Dirt puddings
1h 30min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Classic lemon tart
3h 10min