Dispositivos e acessórios
Black forest cake
Preparação 30min
Total 5h
12 slices
Ingredientes
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter to grease
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
egg yolks3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg whites3
Assembly
-
dark chocolate30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
caster sugar½ tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
-
Kirsch4 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
218.4 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1603 kJ /
381.7 kcal
Gordura
23.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
10.7 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate chip cookies
50min
Butter biscuits
50min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Layered chocolate orange slice
2h 40min
Green onion flatbreads
55min
Giant doughnuts
2h 40min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Dark chocolate frosting
10min
Simple butter biscuits
3h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Too easy chocolate cake
50min