Dispositivos e acessórios
Steak Sauce
Preparação 15min
Total 30min
24 OZ
Ingredientes
-
shallots sliced3 oz
-
white button mushrooms sliced2 oz
-
garlic cloves2
-
anchovies, preserved in olive oil drained2
-
dark brown sugar2 oz
-
golden raisins1 ½ oz
-
fresh tarragon leaves2 tbsp
-
ketchup4 oz
-
water2 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
orange juice2 oz
-
Worcestershire sauce4 oz
-
celery seeds1 ½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 OZ
Sódio
233.4 mg
Proteína
0.1 g
Energia
121.5 kJ /
29 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stock Your Staples
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Bolognese Sauce
1h 10min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Butter Beer
30min
Fish and prawn stock
20min
Lychee Sorbet with Vodka
8h 15min
Lobster Bisque
1h 50min