
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
ou 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs peeled, cut in halves
- 2 lime cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery chopped, to garnish
- crispy fried shallots to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 771 kcal / 3225 kJ
- Proteína
- 41 g
- Gordura
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 55 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Sódio
- 1104 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Lemon Ginger Sour
Žádné hodnocení
Shrimp Aguachile
15min
Jamaican carrot juice
15min
Fish Carnitas
20min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4hod.
Sous-vide Artichokes
55min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Žádné hodnocení
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1hod. 15min
Chicken Mole Verde
1hod. 5min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min