Dispositivos e acessórios
Cooking potatoes
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes peeled if desired and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 - 1000 g
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
564.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
400 kJ /
95.2 kcal
Gordura
0 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Nenhuma avaliação
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Egg Salad Sandwiches
35min
Steamed rice
25min
Boiled pasta
20min
Cooking gnocchi or pasta
35min
White basmati rice
40min
Browned onions (200 g)
20min
Steamed Corn on the Cob
25min
Steamed prawns or scallops
20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Mashed potatoes for two
30min