Japanese ramen noodle soup

Japanese ramen noodle soup

4.4 148 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 50min
4 portions

Ingredientes

  • boneless pork belly, rind on scored
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • sesame oil
    10 g
  • Japanese soy sauce
    60 g
  • water
    2000 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    3 tsp
  • Chinese black vinegar
    1 tsp
  • piece fresh ginger cut into slices (3 mm)
    2 cm
  • miso paste
    50 g
  • eggs
    2
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • dried ramen noodles
    270 g
  • nori sheet torn into 4 pieces
    1
  • canned sweet corn kernels
    4 tbsp
  • spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish
    2
  • sesame seeds toasted, to garnish
    2 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 442.9 kcal / 1860.2 kJ
Proteína 31.5 g
Gordura 23.9 g
Hidratos de carbono 24.3 g
Fibra 3.5 g
Gordura saturada 7.8 g
Sódio 1249.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...