Dispositivos e acessórios
Potatoes and green beans with parsley pesto
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
284.7 mg
Proteína
6 g
Energia
885.7 kJ /
210.8 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Green beans with tomato and parsley
55min
Spring greens with grapefruit
30min
Steamed greens with lemon feta
20min
Avocado and goats cheese smash
5min
Avo and egg spread
35min