Dispositivos e acessórios
Potatoes and green beans with parsley pesto
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
284.7 mg
Proteína
6 g
Energia
885.7 kJ /
210.8 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed greens with lemon feta
20min
Colourful quinoa salad
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Turmeric fish
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Samke harra
35min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Steamed Chinese greens
30min
Simple steamed salmon
30min