Versões compatíveis
Potatoes and green beans with parsley pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- 400 g water
- 400 g potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g fresh green beans, trimmed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 885.7 kJ / 210.8 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 16.1 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 284.7 mg
Receitas alternativas
Simple steamed salmon
30min
Boiled rice
25min
Boiled pasta
20min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Garlic mushrooms
25min
Steamed eggs sunny side up
15min
Lime and chilli corn
40min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Steamed greens with lemon feta
20min
Cooking potatoes
45min