Dispositivos e acessórios
Duchess potatoes
Preparação 15min
Total 1h 10min
10 pieces
Ingredientes
-
water plus 1 extra tablespoon for egg wash500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
floury potatoes peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)700 g
-
egg yolks3
-
salted butter20 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg for egg wash1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
365.8 mg
Proteína
3.2 g
Energia
330.9 kJ /
78.8 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
7.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Nenhuma avaliação
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Soft Cake with Salted Caramel
1h 40min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Homemade sausages
1h 40min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Fondant au chocolate
50min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min