
Versões compatíveis
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1200 g apă
- 70 g dovlecei tăiați cuburi (0,5-1 cm)
- 80 g orez tip basmati
- 4 roșii (Ø min. 5-6 cm)
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
-
20
g parmezan tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
ou 20 g brânză Emmenthal tăiată cuburi (1 cm) - 60 g ton în ulei scurs bine
- 2 măsline verzi, fără sâmburi
- 1 felie de brânză topită
- 4 - 5 frunze de busuioc proaspăt spălate și zvântate
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 196 kcal / 820 kJ
- Proteína
- 9.6 g
- Gordura
- 9.1 g
- Hidratos de carbono
- 20.1 g
- Fibra
- 2.4 g