Dispositivos e acessórios
Chorizo Garlic Butter
Preparação 5min
Total 3h 5min
400 g
Ingredientes
-
double cream room temperature (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
chorizo skin removed, diced (2 cm)150 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fresh parsley leaves15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 g
Sódio
154 mg
Proteína
0.7 g
Energia
171 kJ /
42 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
0.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Cooking with Chef Dean Edwards
5 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Horror punch
20min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Honeycomb
1h 30min
Coleslaw
10min
Lemon Sorbet
8h 30min
Chocolate Mousse
3h 20min
Caramelised White Chocolate Bark
18h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Triple-chocolate Christmas Pud
860h 30min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Teriyaki Marinade
15min
Yule Log
3h