Dispositivos e acessórios
Sticky Gochujang Marinade
Preparação 5min
Total 10min
400 g
Ingredientes
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1451.5 mg
Proteína
4.7 g
Energia
502.7 kJ /
120.2 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magical Marinades
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Peppercorn Sauce
30min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Quick Flatbreads
20min
Furikake Seasoning
1h 5min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Mexican Spare Ribs
50min
Tikka Paste
1h
Butter Chicken
50min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min