Dispositivos e acessórios
Sticky Gochujang Marinade
Preparação 5min
Total 10min
400 g
Ingredientes
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1451.5 mg
Proteína
4.7 g
Energia
502.7 kJ /
120.2 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magical Marinades
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Kung Pao Prawns
45min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Char Siu Marinade
10min
Prawn Cocktail
15min
Peppercorn Sauce
30min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min