Dispositivos e acessórios
Vegetable Samosa Filling
Preparação 5min
Total 30min
600 g
Ingredientes
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
1 Tbsp lemon juice, (mango powder)amchoor (mango powder)1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
groundnut oil1 Tbsp
-
water200 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
cauliflower (opcional) cut in pieces (1 cm)80 g
-
red split lentils rinsed80 g
-
frozen green peas70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Proteína
22.2 g
Energia
2268 kJ /
542 kcal
Gordura
20.8 g
Hidratos de carbono
66.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Traditional Samosa
1h 30min
Stuffed Parathas
1h 20min
Tarka Dal
9h 5min
Onion Bhaji
45min
Chapatis
1h 30min
Sambhar
1h 5min
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Vegetable Biryani
50min
Chana Masala
45min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min