Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Inweken
- 100 g rauwe cashewnoten, (zie tips)
- ½ tl zout
- water, gefilterd, om te weken
Verkruimelde bloemkool
- 100 g kokosmelk
- 1 limoen met schil en sap, zonder witte pitten
- 1 tl zout
- 80 g broodkruim, naar keuze (zie tips)
- 30 g kokos, geraspt, ongezoet
- 1 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 tl gemalen komijn
- ½ tl knoflookpoeder
- ¼ tl gedroogde gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 bloemkool, in roosjes gesneden (ongeveer 2-3 cm)
- extra vergine olijfolie, spray
Chipotle saus
- 150 g water, gefilterd
- 2 tl chipotle chili, uit het blikje, (ongeveer 1 Spaanse peper)
- 1 el limoensap
- 2 takjes verse koriander, alleen blaadjes
- ½ tl knoflookpoeder
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
Montage
- 12 tortillas
- gebakken bonen, uit blik, (zie tips)
- bindsla of Romeinse sla, fijn versnipperd
- gepekelde rode kool, (zie tips)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1953.5 kJ / 465.1 kcal
- Proteína
- 17.3 g
- Hidratos de carbono
- 35.4 g
- Gordura
- 26.2 g
- Fibra
- 15.6 g
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