Dispositivos e acessórios
Ondeh-Ondeh Cupcakes
Preparação 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
Pandan Cupcakes
-
unsalted butter room temperature, in pieces6 ½ oz
-
granulated sugar8 ½ oz
-
large eggs room temperature3
-
pandan paste1 tsp
-
cake flour10 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
-
7 oz coconut sugar, cut into small piecespalm sugar, gula melaka cut into small pieces7 oz
-
water2 oz
-
pandan leaves (opcional) knotted2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
coconut milk2 oz
-
salt½ tsp
Coconut Whipped Frosting
-
confectioners sugar3 oz
-
powdered coconut milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream cold14 oz
-
toasted coconut (opcional) flakes, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
263 mg
Proteína
5 g
Energia
2465 kJ /
589 kcal
Gordura
36 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Nasi Lemak
45min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Pineapple Tarts
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Nasi Lemak
45min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min