Ondeh-Ondeh Cupcakes
TM5 TM6

Ondeh-Ondeh Cupcakes

4.6 (25 avaliações )

Ingredientes

Pandan Cupcakes

  • 6 ½ oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 8 ½ oz granulated sugar
  • 3 large eggs, room temperature
  • 1 tsp pandan paste
  • 10 ½ oz cake flour
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 6 ½ oz coconut milk

Salted Gula Melaka Caramel

  • 7 oz palm sugar, gula melaka, cut into small pieces
    ou 7 oz coconut sugar, cut into small pieces
  • 2 oz water
  • 2 pandan leaves, knotted (opcional)
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • 2 oz coconut milk
  • ½ tsp salt

Coconut Whipped Frosting

  • 3 oz confectioners sugar
  • 3 ½ oz powdered coconut milk
  • 14 oz heavy whipping cream, cold
  • toasted coconut flakes, to garnish (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2465 kJ / 589 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
65 g
Gordura
36 g
Gordura saturada
24 g
Fibra
0.5 g
Sódio
263 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas