Dispositivos e acessórios
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
Preparação 5min
Total 1h
1 jar
Ingredientes
-
fresh grated coconut120 g
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften7
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
cooking oil10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
19 g
Energia
2782 kJ /
665 kcal
Gordura
51 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nasi Lemak
45min
Sambal Belacan
10min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Sambal Petai Prawns
20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min