Dispositivos e acessórios
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
Preparação 5min
Total 1h
1 jar
Ingredientes
-
fresh grated coconut120 g
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften7
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
cooking oil10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
19 g
Energia
2782 kJ /
665 kcal
Gordura
51 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nyonya Spice Paste
15 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Nasi Lemak
45 min
Nasi Lemak
45 min