Dispositivos e acessórios
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
Preparação 5min
Total 1h 20min
20 pieces
Ingredientes
-
grated coconut200 g
-
salt½ tsp
-
1 banana leafoil for greasing
-
roselle calyces deseeded4
-
water1900 g
-
pandan leaves cut in strips (2.5 cm)4
-
small sago300 g
-
sugar180 g
-
yellow food colouring adjust to personal preference1 drop
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
0 g
Energia
255 kJ /
61 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Sambal Belacan
10min
Sambal Belacan
10min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min