Dispositivos e acessórios
Borscht
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
831.8 mg
Proteína
2 g
Energia
513 kJ /
123 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Grisons Barley Soup
55min
Pumpkin soup
35min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Split Pea Soup
2h 10min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Chickpea soup with spinach
40min
Minestrone
45min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Red Lentil Soup
40min