Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 8 oz onions, quartered
- 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on and bone in
ou 1 whole chicken (3-4 lb), cut into pieces - 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
- 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
- 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz fresh parsley, chopped
-
mashed potatoes, to serve
ou cooked pasta noodles, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3088 kJ / 738 kcal
- Proteína
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 50 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 623 mg
Receitas alternativas
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1hod. 5min
Chicken Étouffée
1h 25min
Chicken Marsala
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Cajun Gumbo
1h 30min
Turkey and Corn Soup
1hod. 5min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1hod. 5min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Chicken Stroganoff Soup
55min