Dispositivos e acessórios
Chicken Coq au Vin (Betty)
Preparação 15min
Total 2h 15min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
onions quartered8 oz
-
unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature1 oz
-
1 whole chickenchicken thighs, skin on and bone in8
-
bacon unsmoked, in pieces (1 in.)8 oz
-
carrots peeled, in rounds (½ in.)8 oz
-
cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large8 oz
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 tsp
-
red wine (725 ml)1 bottle
-
garlic cloves crushed2
-
fresh thyme2 sprigs
-
dried bay leaves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh parsley chopped½ oz
-
cooked pasta, to servemashed potatoes to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
623 mg
Proteína
48 g
Energia
3088 kJ /
738 kcal
Gordura
50 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Beef Chili
1h 5min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Beef Stroganoff
1h
Beef Lasagna
2h 5min