
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1113 kcal / 4657 kJ
- Proteína
- 72 g
- Gordura
- 79 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Chicken Garam Masala
50min
Salmon Tartare
10min
Quiche Lorraine
50min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Beef Stroganoff
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
French Onion Soup
1h 10min