Eggplant Stacks

Eggplant Stacks

4.8 8 avaliações
Preparação 50min
Total 1h 35min
9 portions

Ingredientes

Eggplant
  • non-stick cooking spray
  • eggplant Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
    16 oz
  • salt for sprinkling, plus extra to season
  • garlic powder
    ¾ tsp
  • ground black pepper to season
Cheeses
  • low-moisture mozzarella diced
    4 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • lemon peel
    2 - 3 pieces
  • ricotta cheese
    8 oz
Sauce
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • red bell peppers cut into pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • tomato sauce
    18 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
Assembly
  • water
    20 oz

Nutrição por 1 portions

Energia 152 kcal / 635.9 kJ
Proteína 8.9 g
Gordura 9.2 g
Hidratos de carbono 9.8 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 4.7 g
Sódio 572.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...