Versões compatíveis
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g almonds
- 5 - 6 sprigs fresh coriander, leaves and stems
- 1 red onion
- 3 garlic cloves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ¼ tsp ground ginger
- 1 - 2 pinches ground cinnamon
- ½ tsp paprika
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground cumin
- 600 g chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 20 g butter
- 500 g water
- 5 - 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1718.9 kJ / 409.3 kcal
- Proteína
- 34.4 g
- Hidratos de carbono
- 7.7 g
- Gordura
- 26.1 g
- Gordura saturada
- 6.4 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sódio
- 605.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Hoisin pork bowl
30 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Red pesto chicken salad
35 min
Warm satay chicken salad
55 min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Sticky chicken
24h 35min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min