
Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
765.4 kcal /
3202.4 kJ
Proteína
48.2 g
Gordura
48 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
14.3 g
Sódio
676.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos