Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
676.6 mg
Proteína
48.2 g
Energia
3202.4 kJ /
765.4 kcal
Gordura
48 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Ground Beef Taco Filling
25min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Mixed Herbs Rice
35min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Steamed Egg Cups
20min
Mac and Cheese (TM7)
20min
Southern Mac & Cheese
30min