Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables

Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables

3.0 2 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

  • whole chicken (approx. 35 oz)
    1
  • oil to coat
    3 - 4 tbsp
  • dried Italian seasoning to season
    2 tbsp
  • salt plus extra, to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to season, to taste
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
  • water
    46 oz
  • chicken stock paste
    2 tsp
  • saffron
    1 pinch
  • basmati rice
    7 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    10 oz
  • broccoli florets
    10 oz
  • butter
    2 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 765.4 kcal / 3202.4 kJ
Proteína 48.2 g
Gordura 48 g
Hidratos de carbono 34.2 g
Fibra 2.1 g
Gordura saturada 14.3 g
Sódio 676.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...