Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Preparação 20min
Total 1h 15min
12 pieces
Ingredientes
Red velvet cakes
-
buttermilk120 g
-
egg1
-
natural red food colouring (see Tips)½ tsp
-
plain flour150 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
salted butter softened65 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Vanilla cream cheese icing
-
salted butter cut into pieces150 g
-
cream cheese room temperature, cut into pieces150 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
vanilla bean paste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
275.3 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1162.9 kJ /
276.9 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Triple chocolate muffins
20 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Chocolate ganache
20 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Buttercream icing
5 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Cream cheese frosting
5 Min
American-style pancakes
45 Min