
Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Preparação 20min
Total 1h 15min
12 pieces
Ingredientes
Red velvet cakes
-
buttermilk120 g
-
egg1
-
natural red food colouring (see Tips)½ tsp
-
plain flour150 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
salted butter softened65 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Vanilla cream cheese icing
-
salted butter cut into pieces150 g
-
cream cheese room temperature, cut into pieces150 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
vanilla bean paste¼ tsp
Nutrição por 1 piece
Energia
276.9 kcal /
1162.9 kJ
Proteína
3.9 g
Gordura
17.6 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
11.3 g
Sódio
275.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia