Dispositivos e acessórios
Chicken, leek and corn pie
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
675.5 mg
Proteína
23.2 g
Energia
2677.7 kJ /
637.6 kcal
Gordura
32.2 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
60.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini slice
45min
ANZAC biscuits
40min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2h 30min
Basic muffin mix
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Apricot chicken risotto
30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Tuna mornay
45min
ANZAC slice
1h 40min
Buttermilk scones
35min