
Dispositivos e acessórios
Chicken, leek and corn pie
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Nutrição por 1 portion
Energia
637.6 kcal /
2677.7 kJ
Proteína
23.2 g
Gordura
32.2 g
Hidratos de carbono
60.7 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
15.2 g
Sódio
675.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buttermilk scones
35min
Aussie potato salad
1h 30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Apricot chicken risotto
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Salted caramel slice
2h 30min
ANZAC slice
1h 40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2h 30min
Tuna mornay
45min