
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 300 g potato peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp peanut oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 100 g Massaman curry paste
- 800 g beef rump steak cut into strips (1 cm x 2.5 cm)
- 250 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 30 g fish sauce
- 15 g tamarind paste
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp fresh coriander leaves, torn into pieces, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 747.7 kcal / 3140.2 kJ
- Proteína
- 5.3 g
- Gordura
- 47.4 g
- Hidratos de carbono
- 24.8 g
- Fibra
- 9.7 g
- Gordura saturada
- 19.4 g
- Sódio
- 1974.1 mg
Receitas alternativas
Lamb korma
4h
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Quick chicken curry
35min
Thai chilli chicken and basil
30min
Nasi goreng
40min
Thai green chicken curry
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef ragu
1h 25min
Thai red chicken curry
30min