Dispositivos e acessórios
Quick massaman beef curry
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
potato peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
peanut oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
Massaman curry paste100 g
-
beef rump steak cut into strips (1 cm x 2.5 cm)800 g
-
coconut cream250 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce30 g
-
tamarind paste15 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh kaffir lime leaves2
-
fresh coriander leaves, torn into pieces, for garnishing2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1974.1 mg
Proteína
5.3 g
Energia
3140.2 kJ /
747.7 kcal
Gordura
47.4 g
Fibra
9.7 g
Gordura saturada
19.4 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lamb korma
4h
Easy satay chicken
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken pad thai
55min
Beef ragu
1h 25min
Coconut lamb curry
2h
Quick chicken curry
35min
Thai green chicken curry
30min
Pork san choy bau
25min
Creamy coconut chicken curry
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai red chicken curry
30min