Dispositivos e acessórios
Potato Soup with Parsley Pesto
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Parsley Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pine nuts25 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Potato Soup
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)475 g
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
whole milk200 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
946.1 mg
Proteína
6.7 g
Energia
1400.4 kJ /
334.7 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Irish Cooking
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Pea Soup
40min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Ratatouille Galette
1h 30min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min
Grated Carrot Salad
10min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Gluten-free Bruschetta
3h
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Spinach and Parmesan Soup
45min