Dispositivos e acessórios
Potato Soup with Parsley Pesto
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Parsley Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pine nuts25 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Potato Soup
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)475 g
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
whole milk200 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
946.1 mg
Proteína
6.7 g
Energia
1400.4 kJ /
334.7 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Irish Cooking
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Creamy Feta Dip
5min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Mushroom Risotto
30min