Dispositivos e acessórios
Tuna Tapenade on Cucumber
Preparação 5min
Total 10min
32 pieces
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.8 g
Energia
157 kJ /
38 kcal
Gordura
2.7 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canapes
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Hot Artichoke Dip
30min
Mushroom Pâté
1h 30min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Tuna Tapenade
5min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Bloody Mary
10min