Dispositivos e acessórios
Tuna Tapenade on Cucumber
Preparação 5min
Total 10min
32 pieces
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.8 g
Energia
157 kJ /
38 kcal
Gordura
2.7 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canapes
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Salmon Tartare
25 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Berry foam
10 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Tuna Tapenade
5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min