Dispositivos e acessórios
Grated Carrot Salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled (approx. 4 carrots)600 g
-
shallot halved25 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil40 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)25 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
243.4 mg
Proteína
1.7 g
Energia
664.6 kJ /
158.9 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Leek and Potato Soup
40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Helga's New Year Honey Cake
1h 15min
Broccoli and Apple Salad
5min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Super Quick Broccoli Salad
5min