Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2.7 mg
Proteína
0.9 g
Energia
667.9 kJ /
159.6 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lemonade
5min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Lemon Ginger Sour
15min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min