Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2.7 mg
Proteína
0.9 g
Energia
667.9 kJ /
159.6 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Surimi Stick Salad
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Rice Congee
4h 5min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30min
Berry Chia Jam
30min