Dispositivos e acessórios
Caramel vanille bourbon saus
Preparação 5min
Total 40min
12 portie
Ingredientes
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 portie
Sódio
2616.5 mg
Proteína
3 g
Energia
7410 kJ /
1770 kcal
Gordura
121.5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
65.8 g
Hidratos de carbono
141 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix it yourself
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kleine carnaval beignets
No ratings
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
No ratings
Kruimeldeeg
5 min
Chocoladereep likeur
15 min
Nougat-koekjes
No ratings
Nougatine
1 h 30 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 h 45 min
Ijs van chocolademousse
3 h
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Chocoladetruffels
2 h 45 min
Chocoladetaart met Pistache
No ratings
Karamelsaus
1 h 30 min