Dispositivos e acessórios
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Preparação 25min
Total 1h 45min
20 porties
Ingredientes
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
29.9 mg
Proteína
3.7 g
Energia
863.1 kJ /
206.3 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Mout milkshake
10min
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Aardbeienmilkshake
5min
Smoothie
5min
Slagroom
10min
Popeye's power bowl met bramen
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Ijslolly’s van watermeloen
Nenhuma avaliação
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Zoete of hartige pannenkoeken
35min