Dispositivos e acessórios
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Preparação 25min
Total 1h 45min
20 porties
Ingredientes
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
29.9 mg
Proteína
3.7 g
Energia
863.1 kJ /
206.3 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kerstman macarons
3h 20min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Snelle chocolade amandel fudge
Nenhuma avaliação
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Vegan bananen-kokoscake
Nenhuma avaliação
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min