Dispositivos e acessórios
Soft butter rolls
Preparação 20min
Total 1h 50min
20 pieces
Ingredientes
-
buttermilk220 g
-
water120 g
-
sugar70 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
butter softened, plus extra melted for brushing50 g
-
egg1
-
baker's flour plus extra for dusting680 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
124.1 mg
Proteína
5.1 g
Energia
706.9 kJ /
168.3 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
28.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Hot cross buns
1h 40min
Buttermilk bread
2h
Aussie meat pies
2h
Butter biscuits
50min
Pizza dough
1h
Pull-apart sunshine bread
40min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Easy everyday white bread
5h 35min
Basic bread
1h 35min
Buttermilk scones
35min