
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust pastry
- 400 g plain flour plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter chilled and cut into pieces (1-2 cm)
- ½ tsp salt
- 100 g water chilled, plus extra if needed
Iced puff pastry
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter frozen and cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g plain flour
- 1 ½ tsp salt
Pie filling
- butter melted, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary (10 cm), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.180 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 1 tbsp cornflour
- 700 g beef rump steak cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp VEGEMITE®
- 100 g button mushrooms cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper to taste
- plain flour for dusting
- full cream milk for brushing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 286.8 kcal / 1204.7 kJ
- Proteína
- 12.6 g
- Gordura
- 17.4 g
- Hidratos de carbono
- 19.9 g
- Fibra
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Sódio
- 424.3 mg
Receitas alternativas
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Quiche Lorraine
45 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Little lasagne cups
2 Std. 50 Min
Seeded sausage rolls
50 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Buttermilk scones
35 Min
Pikelets
35 Min