Tomato ketchup

4.8 267 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 25min
650 g

Ingredientes

  • fresh tomatoes cut into quarters
    1000 g
  • red capsicum deseeded, cut into pieces
    180 g
  • red onion cut into halves
    130 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded, cut into pieces
    1
  • white wine vinegar
    100 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • yellow mustard seeds
    ½ tsp
  • black peppercorns
    10
  • dried bay leaf
    1
  • hot paprika
    1 tsp
    paprika
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • dark brown sugar
    100 g
  • sea salt
    1 tsp

Nutrição por 50 g

Sódio 186.6 mg
Proteína 1.1 g
Energia 236.5 kJ / 56.5 kcal
Gordura 0.3 g
Fibra 1.6 g
Gordura saturada 0 g
Hidratos de carbono 13.1 g

Também pode gostar...