Dispositivos e acessórios
Glühwein
Preparação 5min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
13.2 mg
Proteína
0.5 g
Energia
375 kJ /
89 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Sangria
10min
Profiteroles
2h
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Chocolade babka
3h
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h