Dispositivos e acessórios
Glühwein
Preparação 5min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
13.2 mg
Proteína
0.5 g
Energia
375 kJ /
89 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Gevulde vis
1h 50min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Pierogi met vlees
1h
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Peergelei
10h
Japanse kip curry
55min
Hot dogs
35min
Roergebakken Groenten
Nenhuma avaliação