Dispositivos e acessórios
Glühwein
Preparação 5min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
13.2 mg
Proteína
0.5 g
Energia
375 kJ /
89 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Halloween quiche
2h
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Vegan moussaka
1h 50min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação