Dispositivos e acessórios
Vanillesaus (crème anglaise)
Preparação 5min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (opcional)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
706 kJ /
169 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Paashaas macarons
Brak ocen
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Kaas uilen
Brak ocen
Crème anglaise
15 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Kweeperentaart
8 godz.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
Dubai Chocolate Tiramisu
Brak ocen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen