Dispositivos e acessórios
Raspberry Almond Pulp Cakes
Preparação 20min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
58.7 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1448 kJ /
346 kcal
Gordura
14.1 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Blueberry Coffee Cake
1h
Peach Yogurt Ice cream
20min
Matcha Granola Muffins
25min
Apple Onion Tea
15min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Chocolate Babka
3h
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min