Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ - ½ fresh red chilli, deseeded if preferred
- 100 g sun-dried tomatoes
- 30 g butter
- 500 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 350 g water
- 80 g white wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g penne pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2954 kJ / 703.3 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 56.8 g
- Gordura
- 33.7 g
- Gordura saturada
- 19.8 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sódio
- 885.9 mg
Receitas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Meatball subs
55min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Low waste chicken lasagne
1h 30min