Dispositivos e acessórios
Mashed potatoes for two
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm - optional)50 g
-
water600 g
-
floury potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)250 - 300 g
-
salt1 pinch
-
milk1 - 2 tbsp
-
butter1 tbsp
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
441.2 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1046.5 kJ /
250.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
23.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bolognese sauce
40min
Pumpkin soup
30min
Mashed potatoes
40min
Steamed rice
25min
Boiled pasta
20min
Boiled eggs
20min
Mushroom sauce
20min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
No fail mash potato
20min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min