Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- olive oil, for brushing
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 250 g jasmine rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into thin slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, trimmed
- 1 egg
- 3 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tsp paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 20 g sweet chilli sauce
- 60 g tomato sauce (see Tips)
- 30 g brown sugar
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 20 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2983.8 kJ / 710.4 kcal
- Proteína
- 45.9 g
- Hidratos de carbono
- 85.4 g
- Gordura
- 19.7 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sódio
- 2303.9 mg
Receitas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Sticky chicken
24h 35min
Asian-style pork noodles
1h
Hoisin pork bowl
30 min
Sweet and sour pork
40 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min