Versões compatíveis
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Chocolate Pudding Filling
-
155
g Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
ou 155 g dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 200 g whole milk
- 45 g sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 60 g butter, unsalted, in pieces
Caramel Filling
- 155 g sugar
- 130 g butter, unsalted, cold in 1 cube
- 1030 g water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 150 g whipping cream
Rolling and Assembly
- mango, ripe, thinly sliced, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2536 kJ / 606 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Gordura
- 37 g
- Gordura saturada
- 21 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 68 mg
Receitas alternativas
Chocolate Macarons
25 Std. 30 Min
Ice Cream Sandwiches
18h 55min
DIY fruit dippers
35 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 Std. 10 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1j 30 mnt
Four Cheese Pizza
25 min