Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
Preparação 40min
Total 6h 10min
12 portions
Ingredientes
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
eggs, large2
Chocolate Pudding Filling
-
155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)155 g
-
whole milk200 g
-
sugar45 g
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
butter, unsalted in pieces60 g
Caramel Filling
-
sugar155 g
-
butter, unsalted cold in 1 cube130 g
-
water divided1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream150 g
Rolling and Assembly
-
mango, ripe thinly sliced, to garnish
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
68 mg
Proteína
8 g
Energia
2536 kJ /
606 kcal
Gordura
37 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
21 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Floating islands
1h
Flourless Chocolate Coffin Cake
Nenhuma avaliação
Mini rum baba bundts
2h
Croissants
16h
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Kiwi Sour
10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
James Bond's Vesper Martini
5min
Go-To Pizza Dough
1h