Dispositivos e acessórios
Chocolate fondants
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
butter plus extra for greasing180 g
-
dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces180 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
raw sugar80 g
-
plain flour40 g
-
thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
215 mg
Proteína
7.4 g
Energia
2099.5 kJ /
499.8 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Chocolate fondant cake
40min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Béchamel sauce
20min
Banoffee tartlets
1h 45min
Honey crème caramels
25h 55min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Wasabi mayonnaise
10min
Chocolate volcanos
55min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min