Dispositivos e acessórios
Caramel toffees
Preparação 30min
Total 2h
75 pieces
Ingredientes
-
white sugar315 g
-
water1030 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
butter chilled and cut into pieces (no smaller than 2-3 cm)80 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 - 2 tsp
-
sea salt flakes or mixed seeds (optional)1 - 2 tsp
-
vinegar50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
60 mg
Proteína
0.1 g
Energia
152.9 kJ /
36.7 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
4.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon curd
20min
Chocolate caramel bars
1h 40min
Peanut brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Black garlic and onion jam
55min
Espresso caramel sauce
45min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Quick béchamel sauce
15min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Fruit coulis
10min
Salted caramel sauce
40min