Dispositivos e acessórios
Asparges med sitron og kapers
Preparação 10min
Total 25min
4 porsjoner
Ingredientes
-
babyasparges harde ender fjernet140 g
-
sjalottløk delt i biter30 g
-
kapers, syltet drenert2 ss
-
hvitløksfedd1
-
salt etter smak½ ts
-
smør, usaltet delt i biter85 g
-
sitronsaft30 g
-
vann565 g
-
sitron delt i båter, til pynt1
-
sitronskall til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
2 g
Energia
749 kJ /
179 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentine's Day
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bulgurhvete
Nenhuma avaliação
Irsk potetmos
Nenhuma avaliação
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Nenhuma avaliação
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min