
Dispositivos e acessórios
Korean beef bulgogi (TM6)
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
433 kcal /
1811.5 kJ
Proteína
30.1 g
Gordura
27 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6.9 g
Sódio
1411.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Ginger sesame oil chicken
25min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
All-in-one chicken congee
35min
Stir Fried French Beans
15min
Pad kra pow
45min
Beef tacos
25min
Chicken teriyaki
20min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min