Dispositivos e acessórios
Chicken and Chinese sausage rice
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices20 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)650 - 700 g
-
light soy sauce40 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
ground white pepper1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)20 g
-
Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices2
-
vegetable oil20 g
-
water360 g
-
Shaoxing wine (optional)30 g
-
white sugar½ tsp
-
jasmine rice rinsed350 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1239.4 mg
Proteína
35.3 g
Energia
2495.5 kJ /
596.4 kcal
Gordura
21.7 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
61.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Honey BBQ Chicken
1h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Ginger Pork
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min